Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 14:15

Топорищенський
навчально-виховний комплекс

Володарсько-Волинського району,
Житомирської області




Меню сайту
Категорії розділу
Сторінка адміністрації [6]
Сторінка адміністрації
Публікації вчителів [4]
Публікації вчителів
Дошкільний підрозділ [11]
ДНЗ
Виховна робота [7]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1395

Статистика

Нас відвідали:


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2011 » Жовтень » 11 » Лист-привітання
21:50
Лист-привітання

Рідна наша школо!

Випускники 1974 року щиро вітають тебе із славним  ювілеєм.

Ми гордимося, що здобули середню освіту в одній з найкращих шкіл, де вчили нас осягати мудрість життя, виховували і навчали з розумінням та любов’ю. Багато літ пройшло, але ми пам’ятаємо вчителів, які навчали нас доброті, чесності, справедливості, відповідальності.

Дякуємо нашим наставникам Ніні Григорівні Вишнівській, Мирону Володимировичу Сапінському, Лідії Олександрівні Грицанчук, Василю Кириловичу Степанюку за терплячість, добро, чутливість серця. Ми цінуємо вас, любимо, низько вклоняємося. Хай міцніє ваше здоров’я, а роки життя не знають меж. Нехай у ваших родинах панує спокій і щастя.

Добрим словом згадуємо тих вчителів, які пішли у вічність: Ляховецьку Лідію Емануілівну, Гаврилюка Володимира Степановича, Забродського Франца Ульяновича, Штифорука Василя Терентійовича, Зубрицького Миколу Дмитровича, Грозовську Ядвігу Віталіївну, Розумович Надію Миколаївну, Зубрицького Миколу Даниловича, Зубрицького Андрія Даниловича, Зубрицьку Любов Василівну, Кученка Миколу Варфоломійовича, Панченко Лідію Якимівну, Плисака Миколу Григоровича, Шиман Валентину Степанівну, Олександровича Миколу Федоровича.

Вітаємо з святом педагогічний колектив. Зичимо успіхів у роботі, здоров’я, витримки. А директору школи, Світлані Петрівні, міцно тримати в своїх руках кермо і вести до нових звершень.

Поздоровляємо також і учнів школи. Натхнення вам у навчанні, сил і уміння в оволодінні високим рівнем знань. Любіть і шануйте своїх вчителів, які щедро діляться з вами багатством душі. Шкільні роки – це найкращий період у вашому житті. Не втрачайте їх марно! Бажаємо вчитися з бажанням і інтересом.

Всім присутнім на святі здоров’я, гарного настрою і чудових вражень від свята!

З повагою і любов’ю випускники Топорищенської середньої школи 1974 року: Валентина Сульженко, Леонід Сульженко, Володимир Левицький, Віктор Маєвський, Катерина Заречна, Валерій Діхтяренко, Станіслава Забродська, Лідія Андрієнко, Володимир Шапіренко, Валентина Вересівська, Анатолій Янчевський, Володимир Литв’як, Валентина Павицька, Людмила Розбицька, Олена Ярош, Борис Голубович, Тетяна Павлюченко, Анатолій Шапіренко, Любов Бондарчук, Володимир Ярош, Катерина Воробей, Валентин Будішевський, Тетяна Романчук.

Переглядів: 2173 | Додав: veteor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

КОРИСНІ ЛІНКИ
Міністерство освіти і науки України
Центр оцінювання якості освіти
ЖОІППО
Житомир-МАН
Острів знань
Шкільний гумор
Єдине освітнє інформаційне вікно України

НАШІ ПАРТНЕРИ
Відділ освіти Володарсько-Волинської РДА
http://toporysche-nvk.livejournal.com/
Щоденник.UA
http://toporysche.ho.ua/
http://ukrainci.livejournal.com/
Копирайт и рерайт
Новоборівська  ГІМНАЗІЯ
Кропивнянська ЗОШ
Locations of visitors to this page

Copyright MyCorp © 2024